Inschrijven voor "Faciliteren van veranderingsprocessen in teams en organisaties"

Wil je je inschrijven voor dit evenement?

Vul dan onderstaande gegevens in.


  • 12/02/2019 19:00 - 12/02/2019 22:00
  • € 0.2

Faciliteren van veranderingsprocessen in teams en organisaties

Heel wat mensen worden in hun werkcontext geconfronteerd met ingrijpende veranderingen zoals reorganisaties, fusies, hervormingen, bijkomende taken of vernieuwde rollen.
Hoe kan ieder vanuit zijn rol een impact hebben op de groei van zijn team of organisatie? Hoe krijg je collega’s mee in zo een verhaal?
Tijdens dit oplossingsgericht café vertelt Wim over de wijze waarop hij veranderingsprocessen faciliteert en zo het beste uit mensen, teams en organisaties probeert te halen. Een ‘user’s guide to the future’ is hierbij nooit veraf.

Over Wim Sucaet:
Wim is als ‘master solution focused practitioner’ een gepassioneerd uitdrager van de oplossingsgerichte visie. Hij werkt als kwaliteitscoördinator in het VCLB regio Gent en als psychotherapeut in de groepspraktijk www.otiz.be waar hij individuele begeleidingen, groepstrainingen en vorming geeft. Hij startte zijn oplossingsgericht avontuur in 2009 en heeft in dit gedachtegoed verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de London BRIEF summer school en het Brugs model van het Korzybski Instituut. Sinds maart 2018 is hij een ‘reviewed contributor’ in het internationaal netwerk SFIO (solution focus in organisations) waar in juni 2018 een artikel van hem verscheen in het online journal van www.sfio.org over het faciliteren van veranderingsprocessen.

Inkom: €20
Inschrijven via cafegent@oplossingsgerichtcentrum.be
Opgelet, plaatsten zijn beperkt. Vol=vol

Locatie: Folie à deux. Filips van Arteveldestraat 37, 9000 Gent

Filips van Arteveldestraat 37
9000 Gent


Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.