Inschrijven voor "Je impact als leerkracht vergroten"

Wil je je inschrijven voor dit evenement?

Vul dan onderstaande gegevens in.


  • 28/09/2021 19:00 - 28/09/2021 21:00
  • € 0.12

OPLOSSINGSGERICHT CAFE HASSELT

Annick Jehaes en Liesbet Moortgat

Op welk moment kreeg jij ‘goesting’ om voor de klas te gaan staan? Vanuit welke drijfveren koos jij voor 'het onderwijs'? En hoe probeer jij dag in dag uit het verschil te maken? Annick Jehaes en Liesbet Moortgat willen je dagelijkse inspanningen als onderwijsprofessional erkennen, (je) tonen hoeveel impact je nu al hebt en je inspireren om je motivatie en werkplezier te behouden of meer nog, te versterken.

Annick en Liesbet schreven samen het boek Je impact als leerkracht vergroten waarin ze je meenemen in hoe je een blijvende impact hebt en hoe je (binnen onderwijs) echt het verschil maakt (voor een leerling).

In dit oplossingsgericht coachcafé willen Annick en Liesbet waarderend stilstaan bij de inzichten uit Je impact als leerkracht vergroten. 

Hun beste hoop wat jij meeneemt naar huis is:

  • mild(er) zijn voor jezelf en je collega’s. 
  • de verschillen (drijfveren, persoonlijkheden, overtuigingen, didactische keuzes,…) in je eigen (school)team zien als hulpbronnen.
  • bewust(er) zijn van de keuzevrijheid die je zelf hebt in de klas, je team en school. 
  • (terug) in je rol als expert stappen en vrijblijvende relaties doorbreken. 
  • meer focus leggen op en aangrijpen van kansen en mogelijkheden. 
  • aangemoedigd worden om zelf kleine, authentieke en duurzame stappen te (blijven) zetten. 
  • je goesting gevoed zien om te blijven kiezen voor een onderwijsjob. 

 

Annick Jehaes is leerkracht wiskunde, (loopbaan-)coach en trainer. Haar boek en bijhorend project Veerkrachtig voor de klas (2017) groeide uit tot een volwaardige onderwijsvorming waarmee ze al heel wat scholen wist te enthousiasmeren en inspireren.

Liesbet Moortgat is zelfstandig orthopedagoog en oplossingsgericht psychotherapeut. Haar passie voor onderwijs en ervaringen als leerkracht en leerlingenbegeleider verwerkt ze in diverse vormingsinitiatieven voor schoolteams. Met haar boek Aan de slag met je klas (2013) wist ze menig leerkracht warm te maken om (meer) oplossingsgericht te werken. 

Deze workshop wordt live aangeboden! Indien de workshop omwille van overmacht (bv. ziekte docent, veiligheidsmaatregelen,...) niet kan georganiseerd worden, dan wordt er een nieuwe datum bepaald. Vanuit het oplossingsgericht centrum hebben we de overtuiging dat een workshop niet vervangen kan worden door een online-training.

 

Het adres:

Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
Hasselt

 


Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.