Inschrijven voor "Oplossingsgericht in gesprek met kinderen - Danielle Teheux"

Wil je je inschrijven voor dit evenement?

Vul dan onderstaande gegevens in.


  • 03/06/2021 19:00 - 03/06/2021 21:00
  • € 0

Oplossingsgericht in gesprek met kinderen - Danielle Teheux 

Als ouder(s) wil je niets liever dan dat je kind gelukkig en succesvol in het leven staat. Hoe draag je hieraan bij vanuit harmonie en verbondenheid zonder de regie uit handen te geven?

In dit oplossingsgericht café neemt Danielle Teheux je mee in oplossingsgericht in gesprek gaan met kinderen. Ze laat je zien en ontdekken hoe je als ouder en/of professional met oplossingsgericht handelen kinderen stimuleert en uitdaagt de eigen wijsheid en potentie tot wasdom te laten komen.

Dit vanuit haar visie en overtuiging dat oplossingsgericht handelen met kinderen, om de elementaire behoeften van autonomie, verbondenheid en competentie al op jonge leeftijd te ontwikkelen, de kansen op een gelukkig en betekenisvol leven vergroten.

 

Danielle Teheux is oplossingsgericht kindercoach en oprichtster van SKILLS Coaching Academy waar ze kinderen, ouders en professionals coacht en traint in persoonlijke groei & geluk. Het versterken van de autonomie, verbondenheid en competentie middels communicatie staat daarbij centraal.

 

Het adres:

Cultuurcentrum Hasselt

Kunstlaan 5, B-3500 Hasselt


Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.