Denis Gorgon

Terug
Denis_Gorgon_Web_Large_Portrait

Denis Gorgon

Spreker
Gastsprekers - hulpverlening


  • Belgium


Denis Gorgon studeerde Criminologie en Forensische Gedragswetenschappen en werkt reeds meer dan 30 jaar in de Jeugdzorg.
Momenteel werkt Denis als teamcoördinator in VZW Sporen, een Centrum voor Integrale Jeugdzorg in het Leuvense .
Denis kwam in 2011 in aanraking met Signs of Safety. Deze benaderingswijze sprak hem sterk aan en Denis volgde in de daaropvolgende jaren heel wat opleiding en training bij o.a. Andrew Turnell, Susie Essex, Kelli De Cook, Kevin Campbell, ....
Sinds februari 2018 is hij officieel trainer Signs Of Safety met Licentie.
Denis is een zeer enthousiast trainer, met heel wat ervaring in het begeleiden van jongeren, hun gezinnen en hun netwerk. Hij werkt nog steeds als contextbegeleider in het veld, maar stuurt ook een afdeling aan van VZW Sporen. Daarbij vindt hij het heel belangrijk dat de SofS principes ook gehanteerd worden in kader van leiderschap, intervisie, supervisie en teamwerking ( de zogenaamde "parallel processen").
Sinds 2018 geeft Denis ook training SofS aan consulenten van het Agentschap Jongerenwelzijn, alsook aan werkers van een aantal privé voorzieningen Bijzondere Jeugdzorg die kozen voor de SofS. Meer info vinden is te vinden op www.signsofsafety.net.

Nieuwe workshops

Geen evenementen

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.