Elke Gybels

Terug
IMG_9902

Elke Gybels

Spreker Oplossingsgericht Café
Partners


  • Belgium

Elke Gybels bouwde samen met Rik Prenen de Content uit, waar ze werkt als zelfstandige therapeut, supervisor en trainer.

In consultaties met individuen, gezinnen en koppels in complexe en multigestresseerde situaties en bij het trainen en coachen van teams wordt ze vooral geraakt door wat mensen op de been houdt in de wirwar van problemen. In zowel therapie als coaching kijkt ze samen met mensen naar hoe ze zich vanuit hun krachten en sterktes zowel op persoonlijk als op professioneel vlak verder kunnen ontwikkelen. Die uitdaging; het ontsluieren van krachten en hulpbronnen en deze benutten in een hoopvol perspectief boeit haar nog alle dagen.

Ze is co-auteur van het boek “Van klacht naar kracht: een schatkist voor oplossingsgericht begeleiden”. Meer info: www.decontent.be

Daarnaast is Elke Gybels verbonden aan UC Leuven-Limburg, groep Gezondheid en Welzijn. Ze geeft les in de opleiding ‘Bachelor Orthopedagogie’ en staat garant voor de invulling van het postgraduaat ‘Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen’.

 

Nieuwe workshops

Geen evenementen

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.