Jo Huylebroeck

Terug
Jo

Jo Huylebroeck

Workshopbegeleider 2021 - coachen en leidinggeven
Partners


  • Belgium

Jo is een creatieve, onbevangen en enthousiaste stresscoach van DialoogPlus. Zijn vrije tijd besteedt hij aan schrijven, muziek en fotografie. “Back to basics” is zijn filosofie. Hij wil mensen stimuleren en aansturen om zichzelf beter te begrijpen en bewuster met hun stress om te gaan. De grote verscheidenheid tussen de mensen en groepen die hij begeleidt, vindt hij verrijkend.

Jo heeft meer dan twintig jaar ervaring als trainer en stresscoach in communicatie en stressreductie, gaf bijna tien jaar les in de lerarenopleiding en is gespecialiseerd in TRE en hartcoherentie. Hij houdt ervan om de dingen toegankelijk, laagdrempelig en tastbaar te maken en leert mensen technieken die ze gemakkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Zo worden ze completer en krijgen ze meer vat op zichzelf, ook in moeilijke situaties.

Mensen goed leren omgaan met hun stress geeft hem veel voldoening. Het maakt hun leven gemakkelijker en aangenamer en doet hen groeien. Daardoor staan ze sterker, positiever en veerkrachtiger in het leven. Dat besef geeft Jo een goed gevoel, omdat hij zo zijn steentje bijdraagt tot een betere samenleving.

Meer info op www.dialoogplus.be

Nieuwe workshops

Geen evenementen

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.