Karolien Van der Linden

Terug
Profielfoto_Karolien_VdL

Karolien Van der Linden

Coach
Coaches met certificeringskeurmerk


Karolien is geboeid door mensen. Dat bracht haar bij verschillende jobs in de sociale sector en het onderwijs. Omdat ze in het begeleiden van personen en groepen nog iets miste, schoolde ze zich bij tot oplossingsgerichte coach, waar ineens de puzzelstukken in elkaar vielen. In haar job als teamcoach staat verbindend werken op nummer 1.

Oplossingsgericht coachen is luisteren, aansluiten op de coachee zijn tempo en misschien doorschakelen. Dat zijn nu nét de zaken die Karolien graag doet, leading from behind.

Karolien heeft een open houding en communicatiestijl en start vanuit de interesse in de ander. Het liefst neemt ze geen blad voor de mond en blijft ze zoeken naar de juiste manier om zaken te verwoorden, graag met een vleugje humor als het kan.

Haar ‘no nonsense’ stijl en authenticiteit zorgen voor veiligheid in de groep of bij een individu.

Karolien coacht al jaren groepen, gezinnen en individuen, doet intervisietrajecten in organisaties en geeft vormingen rond opvoedkundige thema’s. Samen met haar partner heeft ze een vennootschap Saffloer waar ze coaching, vorming en intervisie aanbieden.

Wat anderen zeggen:

“Het gebeuren om in groep te reflecteren werd als heel positief geëvalueerd, als ook de aanwezigheid van een externe moderator zodat iedereen vrij kan spreken. Onder jouw begeleiding is er meer openheid gegroeid om een persoonlijke inbreng te doen.”

“Door haar vraagstelling en geïnteresseerde houding, heb ik zonder het op dat moment zelf te beseffen een heel pad afgelegd.”

“Karolien is als teamcoach geëngageerd en nooit onverschillig. Ze benoemt wat anderen niet durven te benoemen.”

“Karolien heeft de kunst om zielenspinsel naar boven te halen.”

www.saffloer.beNieuwe workshops

Geen evenementen

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.