Liselotte Pattyn

Terug
foto_Liselotte

Liselotte Pattyn

Workshopbegeleider - 3-daagse opl. coachen
Gastsprekers & sprekers café's


Liselotte Pattyn werkte als begeleidster binnen de bijzondere jeugdzorg, zowel als pedagogisch contextbegeleidster als binnen een herstelgerichte time-out in een gesloten setting. Sinds 2017 koos ze voor vormingswerk en coaching.

In 2018 behaalde ze haar postgraduaat ‘Oplossingsgerichte therapie’ aan het Korzybski-instituut. Vanuit leergierigheid schoolt ze zich regelmatig bij. Zo start ze in september 2021 met een post-graduaat ‘The-Human-Centered Organisation’

Ze houdt van eenvoudige kaders en handvaten en helpt graag mee zoeken hoe deze concreet in de praktijk te brengen.Daarnaast slaagt ze erin om verschillende kaders met elkaar te linken en op die manier samen te onderzoeken wat werkt in de context.

Verder is Liselotte loopbaan- en vormingscoach bij ‘We Wow You’, doet ze freelancewerk voor Konekt vzw en het Oplossingsgericht Centrum en is vaste medewerker bij Kwadraet.

Nieuwe workshops

20200709_195543

Workshops


Introductie oplossingsgericht coachen

03/02/2022 09:30 - 03/02/2022 16:30

Oplossingsgericht coachen gaat over denken in mogelijkheden. Waar je vroeger dacht vast te zitten, dienen zich weer nie…

Lees meer

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.