Liselotte Pattyn

Terug
foto_Liselotte

Liselotte Pattyn

Verantwoordelijke - 3-daagse opl. coachen (level 1)
Team - oplossingsgericht coachen


Liselotte Pattyn werkte als begeleidster binnen de bijzondere jeugdzorg, zowel als pedagogisch contextbegeleidster als binnen een herstelgerichte time-out in een gesloten setting. Sinds 2017 koos ze voor vormingswerk en coaching.

In 2018 behaalde ze haar postgraduaat ‘Oplossingsgerichte therapie’ aan het Korzybski-instituut. Vanuit leergierigheid schoolt ze zich regelmatig bij. Zo start ze in september 2021 met een post-graduaat ‘The-Human-Centered Organisation’ Liselotte werkt als procesbegeleider bij Kwadraet en is in bijberoep oplossingsgerichte (loopbaan) coach bij Wewowyou. Ze werkt op freelancebasis voor het oplossingsgericht centrum. 

Ze is vanuit een oprechte interesse erg nieuws- en leergierig. In coachings, intervisies en trainingen gaat ze op zoek naar zaken die werken, sterktes, talenten en positieve uitzonderingen. Ze houdt van eenvoudige kaders en een hands-on aanpak. Interactie, constructieve discussies en aha-momenten geven haar veel energie in het werken met groepen en individuele coachings.Daarnaast slaagt ze erin om verschillende kaders met elkaar te linken en op die manier samen te onderzoeken wat werkt in de context.

Nieuwe workshops

IMG_8818

Workshops


Oplossingsgericht coachen (level 1 - 2de editie)

16/11/2022 09:30 - 07/12/2022 16:30

Data

- woensdag 16 november
- woensdag 30 november
- woensdag 7 december

Inbegrepen

koffie, thee en versnaperingen …
Lees meer

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.