Voorwaarden :

Terug
DSC_9040

Voorwaarden :

Certificeringskeurmerk
Coaches met certificeringskeurmerk


  • Belgium

Certificeringskeurmerk

Op de website van het Oplossingsgericht Centrum vind je de rubriek ‘coaches met certificeringskeurmerk’. Iedere coach die een langdurige coachopleiding gevolgd heeft bij het Oplossingsgericht Centrum kan een certificeringskeurmerk aanvragen. Kandidaten die bij een andere organisatie een oplossingsgerichte coachopleiding gevolgd hebben kunnen een portfolio indienen om op deze manier het keurmerk aan te vragen.

De coaches met een certificeringskeurmerk engageren zich om:

  1. Zich levenslang bij te scholen door per kalenderjaar min. 2 dagen opleiding rond 'Oplossingsgericht coachen of leidinggeven' te volgen. Deze workshops kunnen gevolgd worden in het Oplossingsgericht Centrum of een ander instituut of opleidingscentrum dat zich engageert om oplossingsgerichte opleidingen rond coachen of leidinggeven aan te bieden.

  2. Min. 40 uur paktijkervaring per kalenderjaar op te doen als personal- of teamcoach.

  3. Een aantal referenties van personal coachingsgesprekken of succesvolle coachingstrajecten te kunnen voorleggen.

  4. Te netwerken met andere oplossingsgerichte coaches door jaarlijks deel te nemen aan de studiedag van het oplossingsgericht centrum, deel uit te maken van een oplossingsgerichte intervisiegroep of deel te nemen aan een activiteit van Sol World.

Kostprijs: € 50,- (excl. BTW)

Inbegrepen:

1. Een pagina met een voorstelling van jezelf op de website van het Oplossingsgericht Centrum.

2. De mogelijkheid om doorverwijzingen te ontvangen van het Oplossingsgericht Centrum voor personal coaching en teamcoaching. 

Het certificeringskeurmerk is steeds voor één jaar geldig. Het Oplossingsgericht Centrum controleert of aan de vooropgestelde voorwaarden voldaan werd. Daarnaast engageert het Oplossingsgericht Centrum zich om het certificeringskeurmerk zichtbaar te maken in het werkveld. Aangezien het aantal cursisten jaarlijks groeit en we steeds meer directies van verschillende organisaties ontmoeten, neemt de waarde van het keurmerk jaarlijks toe.

Nieuwe workshops

Geen evenementen

Cookies

Om jouw surfervaring te verbeteren gebruiken wij op deze website cookies.